Shopping Cart

No products in the cart.

Kekė Sahumitos Myrrh Palo Santo
Kekė Sahumitos Myrrh Palo Santo

5.99

5.99

Turime

Kekė Sahumitos Myrrh Palo Santo

5.99

Kekė Sahumitos Myrrh Palo Santo. Pagaminta Argentinoje.

Turime

Aprašymas

Sahumitos – tai nedideli džiovintų žolelių ryšulėliai. Jie dažnai naudojami ritualuose, ceremonijose ar asmeninėse praktikose, siekiant išvalyti ervės energiją.

Naudojimas:
– Uždekite žolelių ryšulį ir užpūskite liepsną, kad žolelės smilktų ir skleistų dūmus.
– Galite naudoti specialias smilkalines smilkymui.

Kekę sudaro: kedras, lauro lapai, eukaliptas, mira ir palo santo.

Mira − tai nedidelio, spygliuoto krūmokšnio miramedžio aromatiniai sakai. Miros aromatas yra ryškus ir mistiškas. Jau daugiau kaip 2 000 metų šis augalas yra naudojamas smilkymui religinėse apeigose. Šis aromatas tinkamas minčių ir sielos apsivalymui, organizmo atsipalaidavimui. Mira įvairiose kultūrose naudojama nuo seno. Dar Biblijoje pasakojama, kaip Trys karaliai keliavo pagerbti gimusio Jėzaus, ir viena iš dovanų, kurias jie atnešė, buvo mira. Miros vertė prilygo auksui, o graikai ją iki šiol laiko šventa.

Palo Santo − verčiant pažodžiui iš ispanų kalbos, reiškia šventą medį. Šis medis auga pietų Amerikos krantuose ir priklauso citrusų šeimai, o jo kvapas turi pušies, mėtos ir citrusų prieskonių. Palo Santo turi gydančių ir energiją valančių savybių panašiai kaip kedras ar šalavijas. Palo Santo gydančios savybės buvo pastebėtos ir išpopuliarėjo dėl jo dažno naudojimo ceremonijose, siekiant sutelkti ir išvalyti energiją. Turtingas aromatas  suteiks ramybę, susitelkimą, ir geras emocijas.

Rankų darbo produktas iš Argentinos.

Jums taip pat gali patikti…